Costita cu angelli cherry

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 9 Sep 2013 | 2531 vizualizari

 

Am zis sa fie gustos si aromat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita
  • secretul gustului
  • piper
  • boia
  • o capatana de usturoi
  • 50 ml angelli cherry
  • 100 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu angelli cherry:

Costita se portioneaza si se pune in tava.

Se condimenteaza, se pune usturoiul taiat feli sau cubulete, iar la final se pune angelli cherry si apa.

Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit 1 ora.

Se ia folia jos si se mai la 10-20 min la rumenit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu angelli cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Dea_Dea 1

09.09.2013, 16:00

Meri dau cu drag!

nadea68 1

09.09.2013, 19:05

Lia_ 1

10.09.2013, 08:32

si n-a comentat nimic Cleme aici?

inseamna ca e la smotru

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bietola cu costita de porc