Coronite la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2012 | 4984 vizualizari

 

mi-a placut ideea coronitelor, am preluat-o modificant ingredientele dupa gustul nostru,adica al familiei. Modelul coronitei l-am gait aici:
http://www.edithskitchen.ro/2010/12/coronita-cu-carne-tocata.html

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 2 oua
  • 700 gr.faina (am folosit faina neagra in amestec cu faina neagra)
  • 250 gr.margarina topita
  • 150 ml lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Pentru umplutura:

  • 1_ 500 gr.carne tocata+ 2 oua+ condimente
  • 2_ un borcan de zacusca+ cascaval ras (100gr)+1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronite la cuptor:

Pentru ca ai mei copii sunt vegetarieni convinsi, am facut una pentru ei si una pentru noi, cei necertati cu carnea.

Asadar, aluatul se prepara din ingredientele enumerate mai sus. Ajunge pentru doua coronite. Am impartit respectivul aluat in doua, l-am intins pe masa de lucru si pe dosul unor tavi de tarta am purces la asamblarea coronitelor.

Ca sa nu mai lungesc vorba, urmarind imaginile va dati seama cat de simplu se realizeaza modelul de coronita care pe langa faptul ca e un aperitiv deosebit, incanta si privirea...

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Inainte de asezarea aluatului pe dosul tavii, aceasta trebuie unsa cu ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronite la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suberec cu carne de vita