Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se iau radacinile de yuca, se curata, se taie in dreptunghiuri, si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba 25-30 de minute pana nu mai este asa de tare dupa care se scot bucatile de yucca din apa se scurg si se tamponeaza indepartandu-se surplusul de apa.
Se sareaza, pipereaza si se condimenteaza cu achiote si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se aseaza pe servetele absorbante pentru a se-ndeparta surplusul de ulei. Se serveste ca garnitura la preparatul principal sau se serveste separat.
Are un gust asemanator cu cartoful, facand parte din aceeasi familie.
Pofta buna
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola