Cornuri cu cascaval

de pity19 in Piine, 2 Apr 2014 | 3132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina ,
  • apa calda ,
  • 100 gr margarina ,
  • 2 lg sare ,
  • o lg zahar ,
  • 15 gr drojdie ,
  • cascaval ,
  • un ou ,
  • 2 lg smantana .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu cascaval:

Aluatul:

Intr-un castron punem faina, margarina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam bine, cat sa rezulte un aluat nici prea moale, dar nici prea tare. Lasam la odihnit acoperit cu un prosop, la loc cald aproximativ 30 de minute.

Dupa ce s-a odihnit punem aluatul pe masa de lucru si il intindem cu sucitorul. Dupa ce am intins taiem triunghiuri si patratele. Pe fiecare bucata de aluat punem cate o lingura de cascaval dat pe razatoare, ungem colturile cu ou batut.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, punem cornurile in tava, ungem cu un ou batut cu putina smantana si presaram putin cascaval peste.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30-40 minute!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete cu jambon si cheddar