Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2015 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina,
  • 3 oua+1 pt. uns,
  • 100 gr drojdie,
  • 200 gr unt sau margarina,
  • 100 gr zahar,
  • 400 ml lapte caldut,
  • 3-4 linguri ulei,
  • un praf de sare,
  • 1 cutie brinza topita,
  • 500 gr salam de porc,
  • 300 gr cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval:

Topim margarina sau untul la, foc mic. Dupa ce untul s-a topit il luam de pe foc, adaugam zaharul si amestecam bine. In alta cratita batem ouale, drojdia si sarea. Amestecam bine ouale cu drojdia sa nu aibe cocoloase. Adaugam untul si uleiul amestecam bine. Iar apoi la compozitie se adauga laptele, omogenizam compozitia.

Adaugam faina si framintam un aluat moale care sa nu se lipeasca de maini. Apoi lasam aluatul sa creasca 1 ora. Dupa ce aluatul a crescut, formam 6 bile apoi fiecare bila se intinde in forma de cerc si taiem in 8 bucati. La capatul fiiecarui fisii se pune salamul, brinza topita si cascavalul{ras} se ruleaza si se aseaza in tava de copt unsa cu ulei,  se mai lasa la crescut inca 30 min apoi ungem cu ou  cu putin laptesi, bagam la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Le puteti umple cu ce doriti voi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri Cu Brinza Topita, Salam Si Cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri sarate cu branza - Reteta de aperitiv gustos