Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol urmatoarele ingrediente: bulion, apa, oregano, sare si piper dupa gust.
Pe foaia de aluat distribuim tot sosul, apoi adaugam branza razuita. Rulam aluatul si formam o rulada pe care o taiem felii.
Eu am pus feliile intr-o tava de briose pentru a-si pastra forma, insa daca nu aveti o astfel de tava, le puteti pune intr-o tava normala tapetata cu hartie de copt.
Fiecare adancitura a tavii am uns-o cu ulei si am pus cate o bucata de hartie de copt.
Am asezat feliile si le-am uns cu ou batut.
Le-am dat la cuptorul preincalzit la foc mediu, aproximativ 20 de minute, pana cand s-au rumenit frumos,
Le-am lasat la racit, apoi le-am servit.
Delicioase! Le mai puteti adauga si sunca sau orice va place.
Pofta buna!