Cornuri cu branza si cascaval

de Laly in Piine, 7 Ian 2014 | 13081 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 3 lingurite cu drojdie uscata
  • 1 cana cu apa calda
  • 1 lingurita cu zahar
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 1/2-3 cani cu faina
  • 1 lingurita cu sare

Umplutura:

  • 100 gr telemea
  • 2-3 linguri cu smantana
  • 100 gr cascaval
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu branza si cascaval:

Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5 minute,pana isi dubleaza volumul.Punem intr-un vas faina si facem o gropita la mijloc. Adaugam uleiul,sarea,restul de apa calda si drojdia crescuta.Framantam pana cand obtinem un aluat elastic.Lasam sa se odihneasca cateva minute,apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire.Intre timp pregatim umplutura.Amestecam branza cu smantana,pana se omogenizeaza bine.

Taiem din aluat patratele cu latura de aproximativ 10 cm.Punem o lingurita de branza la unul din colturi.Unim cele doua colturi laterale deasupra si rulam. Lasam 10-15 minute sa creasca,apoi ungem cornurile cu ou batut si presaram cascaval ras,mac,susan,etc.Dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc frumos deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu sunca si cascaval