Cum le zicea pe timpuri
Extraordinar de bune ,moi pufoase
Se amesteca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza putin cu laptele (apa ) caldut apoi se amesteca cu faina cernuta si se framanta(eu o framant in masina de paine)se lasa la dospit 30 minute
apoi pt a se lucra mai usor cu aluatul fiind cantitate mare se imparte in doua.Apoi fiecare parte(din cele 2) se mai imparte fiecare in cate 12-13 bucati care se formeaza niste cordoane ,snur care se inoada (pur si simplu se face ca un nod) si se lasa din nou la dospit .Cand am teminat cu toate de inodat se incepe cu prima care a fost inodata si o intindem cu sucitorul in forma de triunghi(cel putin cat de cat de triunghi) se pot face si umplute daca doriti cu cascaval ,rahat,mac,susan....................dupa care se incepe cu partea mai lata si se ruleaza spre varf,dupa care se da forma de corn(adica se indoaie putin) se unge cu galbenus de ou sau putin ulei daca e de post si se pun in tava neunsa si se coc.
sant extraordinar de bune,daca va mai amintiti cand eram pe timpuri ..............copii si erau"cornuri cu 25 de bani" erau minunate
la fel vor iesi si acestea,meritta sa le incercati