Cornulete fragede cu rahat

de mirela0911 in Prajituri, 8 Noi 2012 | 23498 vizualizari

 

O reteta by Anamaria. Sunt atat de fragede si bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 g untura
  • 200 g iaurt gras
  • 3 galbenusuri
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • rahat pt. umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu rahat:

Se amesteca faina cu praful de copt si praful de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu untura si iaurtul dupa care se incorporeaza in amestecul de faina. Se framanta putin aluatul dupa care se imaprte in doua parti. Fiecare parte se intinde intr-o foaie rotunda cu grosimea de cca 2-3 mm, apoi se taie in triunghiuri. 

Rahatul taiat bucatele se aseaza pe partea mai lata a triunghiului si se ruleaza inspre varf capatand forma unui cornulet. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor preincalzit la 180 de grade. Se tin pana se rumenesc frumos deasupra. 

Se dau prin zahar pudra cat sunt caldute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat