Cornulete din aluat in foi

de anisoara in Dulciuri, 13 Iun 2010 | 21892 vizualizari

 

Ca umplutura pentru biscuitii -cornuri va propun sa folositi visina fara sambure , nuci pisate cu stafide , halvaua, bucati de ciocolata, fructe uscate, gem din piersici sau abricoase amestecat cu nuca pisata.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de aluat in foi
  • 250 gr.bucati de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din aluat in foi:

Mod de preparare :

Aici veti gasi   reteta de preparare a aluatului in foi :

Se intinde aluatul cu un sucitor foarte apasat( asa nu se infoaie aluatul tare la copt). Se gaureste aluatul in mai multe parti cu furculita. Aluatul se taie in triunghiuri . Pe fiecare bucatica de triunghi se adauga cate putina umplutura si se ruleaza aluatul in forma de corn .

Toti biscuitii facuti se aranjeaza in tava unsa putin, se ung cu un amestec din ou batut cu o lingura de apa si se coc la cuptor timp de 15-20 minute la temperatura de 180C.

Biscutii calzi se ung cu un sirop din miere de albine incalzita cu putina apa calduta.
Dupa preferinta se presara cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din aluat in foi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]