Cornulete din aluat in foi

de anisoara in Dulciuri, 13 Iun 2010 | 20671 vizualizari

 

Ca umplutura pentru biscuitii -cornuri va propun sa folositi visina fara sambure , nuci pisate cu stafide , halvaua, bucati de ciocolata, fructe uscate, gem din piersici sau abricoase amestecat cu nuca pisata.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de aluat in foi
  • 250 gr.bucati de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din aluat in foi:

Mod de preparare :

Aici veti gasi   reteta de preparare a aluatului in foi :

Se intinde aluatul cu un sucitor foarte apasat( asa nu se infoaie aluatul tare la copt). Se gaureste aluatul in mai multe parti cu furculita. Aluatul se taie in triunghiuri . Pe fiecare bucatica de triunghi se adauga cate putina umplutura si se ruleaza aluatul in forma de corn .

Toti biscuitii facuti se aranjeaza in tava unsa putin, se ung cu un amestec din ou batut cu o lingura de apa si se coc la cuptor timp de 15-20 minute la temperatura de 180C.

Biscutii calzi se ung cu un sirop din miere de albine incalzita cu putina apa calduta.
Dupa preferinta se presara cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din aluat in foi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anisoara 1

19.06.2010, 01:15

Ela,

Bya Ralu 1

04.10.2012, 00:23

bune

nuky 1

18.06.2017, 18:01

Buna,daca esti draguta,vezi ca nu se deschide site ca sa vedem cum se pregateste aluatul.Cu stima, Violeta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Un cadou dulce