Cornulete cu rahat

de delia64 in Dulciuri, 22 Apr 2014 | 8566 vizualizari

 

Rapid de facut si bune pentru zilele de post .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina alba
  • 150 gr .zahar
  • 200 gr. apa calduta
  • 1 margarina
  • 200 gr . nuca macinata
  • razatura de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Cernem faina , nuca , adaugam margarina , zaharul , razatura de lamaie , sarea , apa , praful de copt si framantam pana cand se desprinde aluatul de mana .

Intindem aluatul si formam cornulete de marimea dorita , punem rahat  le asezam in tavi si introducem in cuptorul incalzit la 180 grade .

Cand sunt  rumenite  usor  le scoatem din cuptor si le lasam putin in tava  la racit dupa care se pudreaza . Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca se inlocuieste margarina cu untura topita de porc vor fi mult mai fragede cornuletele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mar si nuci