Cornulete cu rahat

de adriana_bobu in Prajituri, 25 Dec 2010 | 34502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri ou
  • un pahar lapte
  • 500 g faina
  • zeama de la o lamaie

rahat  sau gem pentru umplutura

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca toate componentele si se face un aluat ferm care se intinde si se taie in forma de triunghiuri pe care se pun bucatelele de rahat. Se ruleaza  si se obtin cornuletele care  se coc la foc potrivit cca 30 min. Se scot din tava si se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:41

frumoasa prezentare si cred ca si foarte bune ,Craciun fericit

adriana_bobu 1

26.12.2010, 21:10

luk, tanya, ligia si va doresc numai bine, sa petreceti frumos de sarbatori.

MIUTA 1

26.12.2010, 22:22

Delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete bicolore