Cornulete cu magiun

de iry-gabriela in Dulciuri, 10 Feb 2012 | 35052 vizualizari

 

....pentru inceput vreau sa informez ca este prima oara cand fac aceste vestite cornulete care le mancam cu drag fie ele cu rahat,nuca sau cu magiun cum am facut eu. forma lor ,adica a cornuletelor pe care le-am facut eu nu au iesit asa cum ar fi trebuit dar sa stiti ca eu mi-am dat interesul sa iasa si aspectuase,pentru ca gustul lor nici nu vreau sa va spun care este pentru ca stiu sigur ca o sa tabarati pe mine si deja nu mai am ,pentriu ca s-au terminat.....sunt foarte mandra cum au iesit si scuze din nou daca nu sunt asa de aratoase.......

 

INGREDIENTE

  • un pachet de margarina unirea,
  • o cana de untura,
  • o cana bors,
  • un cub drojdie,
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • faina cat cuprinde ,
  • magiun de casa
  • zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu magiun:

Pentru inceput am sfaramat drojdia intr-un castronel peste care am adaugat zaharul vanilat si cana de bors. Margarina am lasat-o la temperatura camerei si apoi am taiat-o cubulete si am amestecat-o cu untura.  

Sseparat am cernut faina peste care am adaugat untura cu margarina si amestecul din bors cu drojdie. Se framanta un aluat elastic si se lasa la frigider o ora. Eu le-am umplut cu magiun si cand le-am scos din cuptor le-am trecut prin zahar pudra.....Doamne ce as mai manca unul, fie el cu ce o fi......!

Pofta  buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem