Cornulete cu ciocolata

de dantes in Prajituri, 9 Feb 2014 | 2711 vizualizari

 

Ca umplutura am folosit crema de ciocolata dar se poate folosi si dulceata s-au gem de fructe.

 

INGREDIENTE

  • 1kg.faina
  • 0,5 l lapte
  • 250 ml.ulei
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 cub drojdie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Se amesteca oul cu zaharul,laptele si uleiul,se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar,apoi adaugam faina trptat pana cand obtinem o coca potrivit de tare si o framantam foarte bine.

Se lasa la dospit cam o ora apoi coca se intinde in foi de circa0,5 cm care se taie in patrate.

Pe fiecare patrat adaugam cate o lingurita de crema de ciocolata si formam cornulete pe care le punem in tava si le dam la cuptor circa 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede cu finetti