Inspiratia mi-a venit dinspre Falticeni, mai exact de la verisoara mea Roxy :p
Cu o zi inainte spala carnea, o taiem fasii si o batem cu ciocanul.
Dup ace o batem bine, ca pt snitzele, condimentam carnea cu: busuioc, chilli si sare.
Apoi, asezam carnea intr-un bol si peste turnam sosul de soia.
Acoperim bolul cu folie alimentara si dam la frigider timp de cel putin 12 ore.
A doua zi pregatim totul. Batem ouale cu putina sare.
Pe un platou asezam faina intr-un colt si-n celalalt colt punem pesmetul.
Cascavalul si baconul le taiem fasii pe lung.
Se iau bucatile de carne, una cate una, si pe marginea fiecarei bucati asezam fasii de cascaval si de bacon.
Rulam bine bucata de carne, astfel incat sa nu iasa vreo bucata de cascaval, si o prindem cu o scobitoare.
Rulourile de carne se dau prin faina, ou si apoi prin pesmet. Se dau bine prin toate cele 3 ingrediente si pe laterale, asta pentru a nu iesi cascavalul cand se topeste.
Se pregateste o tigaie mai inalta in care se pune mult ulei la incins.
In uleiul foarte incins, punem rulourile de carne si lasam la foc mediu.
Cand incep a se rumeni scoatem scobitorile, pentru a se putea praji bine pe toate partile.
Rulourile le scoatem pe servetele.
Se servesc alaturi de legumele primaverii.
Pofta buna!