Cordon bleu

de vero_closca in Pui, 27 Mai 2010 | 11024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri piept de pui
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se invelesc fileurile cu folie alimentara si se bat usor cu ciocanul ca sa se intinda.se presara cu sare si piper fiecare bucata. Se aseaza deasupra cate o felie de cascaval si cate o felie de sunca(eu am pus bastonase de cascaval si sunca ramase de la micul dejun) si se ruleaza strans.

Se trec rulourile prin faina,oul batut cu putina sare si piper,apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se servesc cu piure de cartofi,sote de legume sau orez alaturi de o salata de sezon.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sylvia 1

27.05.2010, 23:51

Buna mancarica ma inscriu si eu la o portie, furculite si de la mine

nadina73 1

28.05.2010, 01:13

si eu ma inscriu mai e ?las furcile si vin

mariaana 1

03.06.2010, 11:44

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batuta de pui la cuptor