Pui cu sos de smantana si capere

de -Licurici- in Pui, 30 Sep 2015 | 5213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 ml smantana de gatit
  • 50 g unt
  • 2 lingurite de capere
  • o jumatate de lime
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si capere:

Fasiile din piept de pui le-am spalat, le-am dat cu sare si piper, le-am uns cu ulei si le-am lasat peste noapte la frigider.

Am uns grill-ul cu putin ulei si am pus fasiile din piept de pui sa se rumeneasca pe ambele parti.

Caperele le-am scos din otetul in care erau, le-am scurs si le-am lasat in zeama de lime.

Am pus untul intr-o tigaie sa se topeasca, apoi am adaugat smantana, amestecand continuu.

Am lasat putin pe foc, apoi am luat de pe foc si am adugat caperele scurse de zeama de la lime si am amestecat. Am pus din nou pe foc, am adaugat sare si am lasat sa dea doua-trei clocote.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

01.10.2015, 18:44

Pe gustul meu

Merisor 1

01.10.2015, 21:33

Ce papa bun aici!

-Licurici- 1

02.10.2015, 07:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat la cuptor cu cartofi