Cordon Bleu

de pana_luminita in Pui, 16 Noi 2009 | 8266 vizualizari

 

foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati din piept de pui
  • 5 bucatele de cascaval afumat
  • 5 bucatele de costita
  • 5 bucatele de branza topita
  • sare
  • piper
  • ou
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

se condimenteaza pieptul de pui;se ia o bucata de piept si se pune branza topita ,costita si cascaval si se ruleaza ; apoi se tavaleste prin pesmet amestecat cu faina ,ou si din nou pesmet. Se prajesc pana prinde o culoare aramie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor