Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele si presaram peste el sare.
Sunca o taiem fasiute subtirele, cascavalul il taiem betisoare (merge si ras), iar ciupercile taiate feliute le clatim cu apa rece si le lasam la scurs.
Pe o bucata de pui asezam intr-o parte cateva feliute de sunca, 2 betisoare de cascaval si cateva ciuperci, apoi rulam strans si fixam carnea cu 2 scobitori, sa nu se desfaca la prajit.
Pregatim trei boluri, unul cu ouale batute, unul cu faina siunul cu pesmet. In oua adaugam sare, piper, boia si marar uscat.
Rulourile se prajesc in baie de ulei incins, le trecem intai prin ou, apoi faina, iar ou si pesmet. Dupa ce le-am prajit pe toate scoatem cu grija scobitorile si le asezam pe un platou.
Noi am mancat cu o salata verde cu castraveti si ceapa verde si un dressing din ulei de masline, otet balsamic si sare.