Chec din carne/ Meat loaf

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2021 | 2644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi mici
  • 1 cățel mare de usturoi
  • 50 gr de pastă de roșii
  • 2 linguri de făină de spelt (sau faina dorita)
  • sare, piper, boia de ardei
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură de pastă de roșii
  • 1 linguriță de mustar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din carne/ Meat loaf:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Rumeniti ceapa tocata si usturoiul in uleiul incins.  Adăugați morcovul tăiat rondele mici și subțiri.  Amestecați carnea de vită, făina, legumele sotate și oul.  Condimentați cu sare, piper și boia de ardei.  Puneți totul într-o forma de chec unsa. Dati la cuptor timp de 40 de minute. Într-un castron diluați pasta de roșii cu muștarul si puțină apă. Puneti piper, sare. Depuneți acest amestec deasupra după cele 40 de minute.  Gatiti inca 20 de minute.  Lasati sa se raceasca pentru a-l taia in felii frumoase. Cu o salată sau cu piure ... este delicios.  Am servit cu piure de mazăre uscată și favă uscată. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din carne/ Meat loaf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

15.03.2021, 17:28

Rocsi 1

15.03.2021, 19:09

Cat de bun este checul cu carne! Gustos!

RODIMUR 1

16.03.2021, 09:54

Eu îi spun ruladă de carne (tot aia e...!) și într-adevăr mi se pare tare gustoasă...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval