Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor

de ralu_ca in Pui, 14 Oct 2013 | 52333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele de pui
  • 15-20 cartofi potriviti
  • 2 pahare vin
  • cimbru
  • busuioc
  • usturoi
  • piper
  • condimente pui
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor:

Copanele le-am spalat bine, apoi le-am uns cu uleiul de masline, am adaugat condimentele pentru pui, cimbru, busuioc, piper amestecand foarte bine. Apoi le-am asezat intr-o tava alaturi de cartofii rondele, usturoiul si am turnat vinul in tava. Am presarat inca putin cimbru si busuioc si am introdus la tava cuptor, acoperita cu folie aluminiu, pana ce se fac cartofii. Am dat folia la o parte si am lasat sa se rumenesca bine, amestecand usor de vreo 2 ori in tava. Cand au fost gata am tocat patrunjelul si l-am presarat deasupra.

Am reusit un pranz usor, dar gustos! Puteti servi alaturi de o salata verde sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor