Conopida la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 9091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida (1 kg)
  • 5 cartofi
  • 3 linguri bulion ardei
  • 3 linguri pesmet
  • 2 legaturi marar
  • 100 g tofu
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

Conopida se  desface buchetele, se spala si se pune la fiert  in apa cu sare ~ 20 minute. Cartofii se spala foarte bine de pamant, se  fierb in coaja, se curata si se taie felii. Se unge o tava cu margarina (ulei),  se pune un strat de  cartofi, un strat de conopida, iarasi un strat de cartofi si un strat de conopida. Intre straturi se pune  bulion de ardei, sare si piper. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul, branza tofu taia feliute subtiri si mararul. Se da la cuptor pentru 30 minute. Langa aceasta mancarica merge si o salata. (de care va pofteste inimioara).
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat