Compot de rubarba

de silvi0ara in Sirop / Compot, 21 Mai 2010 | 7687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      7 cozi de rubarba 
  •      500ml apa 
  •      200g zahar 
  •      frisca pentru servit


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de rubarba:

Cozile de Rubarba se curata de coji, se taie in bucati de 2-3 cm si se pun la fiert cu apa, adaugandu-se 200g zahar,sau dupa gust.

Se lasa sa fiarba 15-20 de minute.

Apoi se paseaza bine cu blenderul pana devine o crema omogena.

Se lasa la rece si se serveste cu frisca,sau simplu.

Este la fel de gustos si racoritor.

Compotul are un gust usor acrisor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ramo_cata 1

21.05.2010, 23:53

hmm si eu sunt tare curioasa ce gust are...

Sidy 1

22.05.2010, 06:07

Eheee se vede ca cineva a cumparat rubarba ! Dupa minunata prajitura cu rubarba, acum ne servesti cu compot....
Cred ca este delicios , desi nu am mancat niciodata...

mihaelar63 1

12.06.2010, 08:45

m-ai facut curioasa trebuie sa incerc si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de rubarba