Coltunasi cu branza sarata si cartofi

de adnia in Paste, 2 Ian 2013 | 7521 vizualizari

 

Sunt foarte, foarte mandra de setul meu de forme pt. coltunasi pe care-l folosesc ori de cate ori gasesc ocazia. Ei bine, acesti coltunasi au devenit rapid preferatii mei, si daca-i incercati, veti afla si voi de ce:)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -sare
  • -faina cat cuprinde (pt aluat)
  • -2 cartofi
  • -1 ceapa medie
  • -1 lingura ulei
  • -200 gr. telemea rasa
  • -unt, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza sarata si cartofi:

Din ou, faina si sare am format aluatul, pe care l-am intins la masina de taietei, apoi am ales forma mijlocie din setul de coltunasi si am taiat discuri, pe care le-am umplut cu o lingura din urmatoarea compozitie, pregatita in prealabil si racita: cartofi fierti si pasati, amestecati cu ceapa calita si telemeaua rasa. Dupa ce am sigilat bine coltunasii, i-am fiert in apa cu sare si putin ulei (ca sa nu se lipeasca intre ei) si i-am servit fierbinti, stropiti din belsug cu unt topit.

Au fost fenomenali!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza sarata si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Taște cu magiun