Paste cu branza, smantana si marar

de Zamfira in Paste, 23 Noi 2013 | 13425 vizualizari

 

Am descoperit o noua reteta de paste: branza, smantana si marar. La inceput am fost putin sceptica....hmmm marar in paste? Daaa, este o combinatie fantastica. Va recomand sa incercati aceasta reteta si daca aveti posibiliatea serviti-o alaturi de un paprikas ardelesc, efectul va fi maxim. Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • - 200 g paste
  • - 150 g branza de burduf
  • - 100 ml smantana grasa
  • - 1 legatura marar verde
  • - 50 ml ulei de masline
  • - apa, putina sare pentru fierberea pastelor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza, smantana si marar:

Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg bine de tot.

Amestecam smantana cu mararul spalt, scurs si tocat marunt.

Punem intr-un vas ulei de masline (50 ml), adaugam in straturi paste, branza feliata, smantana amestecata cu mararul tocat marunt. In final omogenizam totul. Se mai tin 2-3 minute pe foc mic amestecand sa nu se prinda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu spanac şi ricotta