Este o reteta foarte interesanta,am gasit-o intr-o revista si mi-a placut mult cum arata,are bineinteles mici modificari.Sa o incercati si voi!
Fileurile de peste se condimenteaza cu condiment pentru peste,putin rozmarin,se unge cu usturoiul pisat si se stropeste cu putin vin alb,se lasa cca 10 minute.Se curata morcovii si se pun la fiert in jumatati in apa cu sare.Se fierb pe jumatate,se lasa sa se raceasca putin si se taie rondele.Intr-un vas termorezistent se pune ulei de masline sau unt,se pun morcovii,se pune si pestele,stropim cu zeama de lamaie,se toarna putina supa(nu toata ca dupa aia ramane plin de zeama).Se acopera cu o folie si se pune 20 minute la cuptor.Se prepara sosul,se adauga toate ingredientele pentru sos,se amesteca mereu cca 5 minute cat se lasa pe foc,pana se ingroasa putin.Se scoate folia,se toarna sosul peste peste si se mai lasa 10 minute la cuptor.Se lasa sa se racoreasca si se serveste cu mujdei de usturoi si patrunjel