Cod cu ceapa la cuptor

de xana in Peste, 15 Aug 2013 | 4935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cod
  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • faina de grau
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu ceapa la cuptor:

Ceapa se taie felii subtiri si se pune la calit in ulei de masline cu usturoiul(la fel, taiat feliute), frunza de dafin, sare si piper pana se inmoaie bine dar fara sa prinda culoare(cca 10 minute). 

Pestele se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste putin.

Intr-o tava se aseaza un ´pat` de ceapa si pestele deasupra si se da la cuptor pentru 20 de minute. Se mai adauga ulei de masline daca e necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hering la cuptor