Cod cu ceapa la cuptor

de xana in Peste, 15 Aug 2013 | 4936 vizualizari

COMENTARII (11)

portiadelumina 1

15.08.2013, 05:45

În zilele cu dezlegări la peşte, dar şi-n alte zile din an (când nu e post) peştele e un fel de bază la noi. Recunosc, prefer macroul, dar asta numai pentru că la noi rareori găseşti cod bun, asta pentru că-i congelat de cel puţin 10 ani. .)
Bravo, Alexandra!

Valclaudia 1

15.08.2013, 07:19

arata tare bine farfuria prezentata, felicitari!

Bunica 1

15.08.2013, 07:25

Ce bine arata !

Alexandra Burz 1

15.08.2013, 08:05

delicios

Corinuta 1

15.08.2013, 09:50

Grozav de bine arata si cred ca-i si foarte bun!

xana 1

15.08.2013, 11:55

Va multumesc. Da, din pacate acasa nu se gaseste cod de calitate, de asta nu-l putem aprecia la adevarata valoare. In Portugalia se gaseste mai mult uscat si sarat, astfel isi pastreaza mai mult prospetimea, e si tara unde se consuma cel mai mult cod.

kukibella 1

15.08.2013, 12:33

Rocsi 1

15.08.2013, 12:33

Arata bine

xana 1

16.08.2013, 02:01

Multumesc!

MotanLaOale 1

20.08.2013, 11:01

xana 1

20.08.2013, 12:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap