Sunt un deliciu.....incercati este usor de facut
Puneti coastele la marinat cu 20 gr de zahar, vinul alb, sosul soia, uleiul de susan si cubul Knorr.
Amestecati bine si lasati la frigider 30 de minute.
Puneti arahidele intr-o tigaie si adaugati 1 lingura de ulei- nu trebuie puse in uleiul incins.
Le prajiti la foc mediu si cand sunt bine colorate le scoateti pe un prosop de hartie. Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 450 ml de apă pentru a-l dilua.
Atentie va face zgomot !
Adaugati coastele cu sosul in care au marinat, puneti 2 linguri de ulei , piper proaspat macinat si puneti la fiert.
Curatati ceapa si morcovii si taiati-le in rondele fine.Ghimbirul se toaca marunt cu tot cu coaja.
Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 20 minute pentru mine).
Inainte da a servi puneti arahidele si decorati cu verdeata proaspat tocata.
Puteti sa adaugati ca garnitura :
- Orez simplu -reteta aici
- Taietei- Nouilles chinezesti
- Orez Cantonez- Chinezesc
- Salata de cartofi
Pofta Buna !!!!
1
feliile subtiri de ghimbir lasati-le cu tot cu coaja
2
marinati carnea si lasati-o 30 de minute la rece