Coaste de porc caramelizate la cuptor

de cristeena20 in Porc, 17 Apr 2015 | 17098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o scarita de coaste de porc
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • sos de ardei iute (chilli)
  • sare, piper, ulei de masline
  • sucul d ela jumate de lamaie
  • 1 lingurita pasta de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc caramelizate la cuptor:

Preparam marinata in care vom tine costitele pentru o zi : amestecam bine mustarul cu mierea si cu sos de ardei iute, adaugam suc de lamaie si pasta de usturoi. Apoi turnam putin ulei de masline.

Cu aceasta compozitie ungem cu mana scarita, punand cu generozitate, astfel incat sa fie imbibata de acest sos. Punem intr-un castron de plastic sau intr-o punga cu fermoar si lasa, peste noapte in frigider. 

Cand preparam mai presaram cu putina sare si piper negru macinat.

Pentru a carameliza carnea o prajim in tigaia gril pe ambele parti (cca 3-4 minute pe fiecare parte, apoi o punem intr-un vas temrorezistent si o dam la cuptor. Lasam la foc mediu cca 1 ora sa se prajeasca si sa se rumeneasca.

Cand servim o taiem in segmente si servim alaturi de salata sau cartofi prajiti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc caramelizate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

cristeena20 1

17.04.2015, 22:28

Cleme, sa stiic a da! aici ne asemanam mult la preferita pentru coaste. le ador, oricum facute.

Merisor 1

17.04.2015, 22:57

Vaaaaai, cum pot arata! Big like!

marcela1979 1

19.04.2015, 11:53

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Costite lipicioase