Coada de vitel cu naut si paste

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2015 | 3903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 coada de vitel
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • ulei de masline
  • sare, piper, 1 cub knorr, boia , pasta de ardei rosu, 2 linguri pasta de rosii, chili,usturoi
  • 1 pahar mare de vin alb
  • dafin, coriandru verde proaspat
  • 1 cutie de naut fiert
  • 1/2 pachet de pene
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coada de vitel cu naut si paste:

Acest fel de mancare se poate face lent, fierbandu-se mult la foc mediu sau se poatefierbe la oala cu presiune, dar nu va fi la fel de gustoasa ca si fiarta lent. Deci pregatim tocanita .

Coada de vitel se spala si se taie in segmente.

In cratita tocam ceapa si il punem la calit cu putin ulei de masline si apoi adaugam 2 cateu de usturoi tocati marunt. Mai lasam 2 minute si aduagam morcovul si ardeiul taiate cubulete mici . Dupa ce se mai calesc vreo 5 minute la foc domol adaugam carnea in oala. O prajim pe toate partile si apoi turnam vinul alb. Lasam sa fiarba, sa scada vinul si apoi incepem sa condimentam cu sare, piper, pasta de ardei rosu, pasta de rosii, boia, dafin, si un chilli. Apoi stingerm totul cu apa fierbinte inc are am dizolvat un concentrat de supa (sau daca avem supa facuta punem supa. Lasma sa fiarba cca 2 ore, acoperit cu capac,pana carnea devine frageda si se desprinde usor de pe os. Daca nu aveti timp puteti folosi oala cu presiune. 

 Din cand in cand intoarceti segmentele pe cealalta parte si aduagati supa daca mai e nevoie. La final punem conserva de naut- mai lasam 5 minute si apoi aduagam si pastele. Completam cu apa la nevoie si lasma inca 5 minute sa fiarba pastele. Zdrobim si 3 catei de usturoi la sos si la final tocam o legatura de coriandru verde. acesa ii da un gust minunat . Stingem aragazul si lasam acoperit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Coada de vitel cu naut si paste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara