O noua reteta pragatita cu aparatul Panini Maker Breville
optional - parmezan, fistic
Amesteca intr-un bol galbenusurile cu sarea si smantana.
Adauga uleiul si omogenizeaza.
Pune apoi laptele, amesteca si adauga faina in ploaie amestecand energic cu un tel.
Lasa compozitia deoparte pentru 15 minute.
Intre timp cu ajutorul unui blender paseaza branza de vaci impreuna cu smantana si sarea.
La final adauga marar verde, tocat.
Conecteaza aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent.
Toarna cu polonicul din compozitie in centrul aparatului Panini Maker Breville. Compozitia de va prelinge in forma de rotund. Lasa cateva secunde pana ce suprafata clatitei este legata, mata, apoi inchide capacul. Lasa cateva secunde pana ce clatita se rumeneste frumos.
Procedeaza la fel cu restul compozitiei.
Cans s-au racorit bine toate clatitele incepe sa le umpli.
Intinde pe fiecare crema de branza, pune uniform ton apoi ruleaza.
Aseaza pe o farfurie, presara putin parmezan si fistic si serveste.
Pofta buna!