Clatite cu de toate

de kamy in Dulciuri, 2 Mar 2011 | 9137 vizualizari

 

Cum aveam pofta de ceva dulce,clatitele se fac cel mai repede

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 gr.faina
  • 400 ml.lapte
  • 50 ml.apa minerala
  • 50.ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • coja de lamaie si portocala(rase)
  • sare
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu de toate:

Intr-un castronel de plastic am pus ouale,zaharul vanilat si le-am mixat bine,am adaugat laptele,uleiul,sarea si la sfarsit faina si am mixat pe turatia cea mai mica.Am lasat compozitia 10 min dupa care am adaugat apa minerala si coaja de lamaie+portocala,amestecand bine cu o lingura.Compozitia trebuie sa fie mai groasa putin ca laptele(asta daca va plac clatitele subtiri).

In tigaia unde faceti clatitele se pune numai la prima clatita ulei,la urmatoarele nu,deoarece am bagat ulei in compozitie.

Se umplu cu ce doriti.

Eu le-am umplut cu dulceata de gutui,de mere,de macese,zahar si una(pt mine)cu telemea sarata.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si bezea