Clatite

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 4593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g de faina
  • 300 ml de lapte
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • 3 lingurite de zahar
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite:

Se bat ouale cu zaharul, sarea, se adauga jumatate din cantitatea de faina, apoi lapte, restul de faina si esenta

Se coc clatitele in tigaia teflonata, unsa cu putin ulei.

putem umple clatiele cu dulceata, nutela, branza, orice pofteste inimioara voastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 11:07

nadina iti multumesc frumos, de felul meu nu-mi place ciocolata, dar mi-a placut f mult cum arata glazura ta

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 11:07

ms teo, mmm buna cu gem de gutui, eu am umplut-o cu branzik

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 11:08

ms carmencitta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mure