Briose

de luminita20_2006 in Dulciuri, 3 Oct 2009 | 4921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 4 oua
  • 400 iaurt de fructe
  • 7 linguri ulei
  • 100 gr unt topit
  • 200 gr zahar
  • 24 lingurite gem
  • 2 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  •  esenta de migdale
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Cuptorul se incinge. Se bat oulale cu zaharul, iaurtul si uleiul , untul , esnta de migdale apoi adaugam faina care a fost amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat amestecam sa se lege compozitia.Tava de briose se unge cu unt se pune o lingura de compozite apoi o lingurita de gem si completam din nou cu compozita de briose. Se da la cuptor 20-30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze