Clafoutis de cirese

de cristeena20 in Prajituri, 21 Iun 2014 | 3074 vizualizari

 

O reteta preluata de la Timea . Multumesc:) A iesit super buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 1 vf sare
  • 1 vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 8 linguri de faina
  • 400 gr cirese
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis de cirese:

- Incingem cuptorul la 180 grade si ungem o forma de tarte cu unt.

- batem ouale cu un vf de sare si cu zaharul , apoi incorporam faina  si apoi laptele, amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. 

- Asezam ciresele fara samburi in tava de tarte , uniformizand pe toata suprafata apoi turnam compozitia din oua si lapte. Dam la cuptor pentru 30-35 minute si facem testul scobitorii. Cand se raceste se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar praf.

- Este un desert de vara cu multe cirese si racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MOKUSKA 1

22.06.2014, 14:45

si noi vrem o felie!

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:59

Ce bunatate!

T I M E A 1

25.06.2014, 13:20

super! Ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu caise