Clafoutis cu mure

de Bya Ralu in Prajituri, 25 Iul 2014 | 5450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g mure
  • 75 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 130 g faina
  • 200 ml lapte
  • ulei pentru uns
  • 3 oua
  • esenta de lamaie si vanilie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu mure:

Se unge o tava cu ulei. Punem murele intregi (daca sunt prea mari le taiem in doua). Intr-un castron se amesteca ouale cu zaharul, punem faina si laptele putin cate putin. Se adauga si esentele. Se toarna rezultatul in tava peste mure. Se da la cuptor pentru 20-25 minute se scoate se presara zahar pudra si se mai da iar 5-10 minute la cuptor. Se verifica daca este gata cu o scobitoare.

TIPS-URI

1

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu caise