Ciuperci prajite - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 6612 vizualizari

 

O nebunie, stiti da?!

 

INGREDIENTE

  • 700 g ciuperci
  • 250 g bacon
  • un ardei iute
  • 2 linguri cu unt
  • 1 ardei capia rosu
  • o capatana de usturoi
  • 5-6 fire de ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel
  • condimente: sare dupa gust, oregano si fulgi de chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci prajite - Philips Multicooker:

Curatam ciupercile, le spalam bine si le taiem in cuburi mici. Punem cele 2 linguri cu unt in vasul multicooker-ului si din MENU selectam functia FRY pentru 30 de minute. Lasam untul sa se topeasca, adaugam ciupercile si inchidem capacul. Amestecam ocazional. Intre timp feliem/tocam  ardeii, usturoiul, ceapa si bacon-ul. Cand afisajul ne indica ca au mai ramas 10 minute, adaugam restul ingredientelor, condimentam dupa gust si pesaram patrunjelul tocat. La terminarea programului se va trece automat pe functia de mentinere a preparatului cald, KEEP WARM. Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Este important ca dupa spalarea ciupercilor sa le lasati sa se scurga, altfel timpul de prajire va creste, intrucat isi vor lasa destul de multa apa.

2

Pot fi servite ca atare sau pot servi drept garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci prajite - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane