Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2015 | 3777 vizualizari

 

orice mancarica iese buna la "cucu magic " :))

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mica alba
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • sare/piper/boia dulce/ghimbir
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker:

Ceapa se toaca marunt,se pune cu putin ulei de masline la Multicooker,din Meniu se seteaza Fry 2-3 minute.

Ciuperciile se spala bine si se taie fasii,se adauga peste ceapa calita,se mai seteaza inca 2 min la Fry,dupa care se adauga lapte cat sa acopere si din Meniu se seteaza Boil pentru 30 minute(intre timp se verifica sa nu fi scazut laptele de tot),adauganduse si usturoiul tocat marunt.

Se adauga condimentele si smantana.

Se orneaza cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus cu smantana la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne