Ciuperci pane

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2012 | 5207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de ciuperci in vid,
  • 2 oua,
  • faina,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se iau ciupercile si se spala, se rup usor palariile in bucati mai mari. Sse pun la scurs pe un prosop. Se trec prin faina si apoi prin ouale batute spuma in care au fost adaugat sare si piper dupa gust. Se pun la prajit in ulei incins si se scot apoi pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei . Se servesc foarte bine cu castraveti la otet dar si cu piure de cartofi sau pilaf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

12.06.2012, 12:09

De cand nu am mai mancat ciupercute pane.. Foarte bune sunt!!

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:10

Delicioase!

iry-gabriela 1

12.06.2012, 16:42

chear sunt ff bune...atentie anu seb manca prea multe ca da dependenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute pane