Ciuperci "La vache qui rit"

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 2 Aug 2012 | 4270 vizualizari

 

Cine nu cunoaste branzica topita cu vacuta zambitoare? Am vazut reteta pe un post culinar acum vreo doi ani. Acum i-a venit randul. Din dragoste pentru Ardeal am pus carnaciori oltenesti!!! Sunt sigura ca este delicioasa si fara carne, sau cu pui in mod special. Bineinteles se incadreaza in categoria "Bun si rapid"

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii ciuperci taiate
  • 1 cutie branza topita ,, La vache qui rit ''
  • 400 gr carnaciori oltenesti
  • 150 ml smantana
  • 1/2 ardei Kapia
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 crenguta rozmarin
  • 1/2 lingurita cimbru verde tocat
  • nucsoara [ un varf de cutit ]
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci "La vache qui rit":

Prajiti carnaciori rondele in ulei pana devin crocanti .

Adugati si usturoiul verde tocat , kapia cubulete, amestecand 1-2 min .

Adaugati smantana ., 100 ml apa ,ciupercile, cimbrul  si rozmarinul .

Fierbeti 5 minute apoi puneti  triunghiurile de branzica topita amestecand incontinuu pana se omogenizeaza.

Serviti  preparatul asezonat cu piper , nucsoara si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Merge si cu garnitura de paste , mamaliguta sau orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci "La vache qui rit"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]