Am curatat si spalat toate legumele.
Cartofii i-am taiat in 4, Morcovii i-am taiat rondele subtiri, Ardeiul l-am taiat cubulete. Vanata am tait-o rondele, Ceapa verde la fel am tocat-o mai mare. Ciupercile le-am taiat in 4. Cateii de usturoi i-am taiat feliute.
Intr-o tava cu putin ulei am asezat cartofii, morcovii, ardeiul si vanata. Am presarat sare si piper si am acoperit cu apa iar apoi am inreodus tava in cuptorul incins. Am tinut tava pana cand legumele au fost aproape facute ( cand furculita a intrat usor in cartof), apoi am pus usturoiul si ciupercile iar peste am turnat bulion.
Am mai lasat tava la cuptor pana cand s-au facut si ciupercile.
Se poate la final imediat ce se scoate tava din cuptor sa se rada deasupra cascaval...dar eu nu am avut in acel moment.
Merge servit ca mancare de post sau ca si garnitura alaturi de o friptura.