Ciuperci la tigaie cu smantana

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2014 | 4756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 400 g ciuperci champignon
  • 2 lingurite unt
  • 150 ml smantana
  • o jumatate de ceasca de vin alb sec
  • sare, piepr dupa gust
  • cimbru- un varf de lingurita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana:

Untul se pune intr-o tigaie la incins. Se pune ceapa cu sare, piper , se caleste putin . Cand s-a inmuita putin se adauga ciupercile curatate, se amesteca. Se adauga vinul si dupa ce alcoolul se evapora si ciupercile s-au calit putin se adauga smanatana. Se mai lasa pret de 5-7 minute si se opreste focul. Se adauga cimbru.

Se serveste ca atare, ca garnitura langa o bucata de friptura sau pe o paine toast prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (28)

alilianaa 1

12.01.2014, 20:34

Dia, Meri , Andreea , multumesc

laura_n 1

13.01.2014, 20:20

biig like!

Pushaa 1

14.01.2014, 15:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]