Printre preferatele mele .
Scuzati prezentarea dar nu a mai avut nimeni rabdare sa aseze frumos in farfurie :))
Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute.
Ceapa o tocam marunt la fel si usturoiul. Eu am pus vreo 4-5 catei de usturoi.
In tigaie punem o lingura de ulei si apoi punem ceapa si usturoiul.
Le lasam sa se caleasca un pic, cat sa se inmoaie ceapa si apoi adaugam ciupercile.
Amestecam si apoi adaugam vreo 300ml de apa.
Pregatim smantana in care punem cele 2 linguri de faina.
Dupa ce apa a scazut punem sare si piper, iar apoi punem amestecul de smantana cu faina.
Lasam sa traga cateva clocote, mai verificam gustul si gata!
Eu am servit evident cu mamaliga..nimic nu s-ar fi potrivit mai bine!
1
Se poate pune si patrunjel.
2
Am servit o data cu paine prajita, mi s-a parut interesanta combinatia.
3
Imi place sa mananc acest preparat si rece.