Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 13 Mar 2014 | 3271 vizualizari

 

O mâncărică tare bună pentru zilele de post ;)

 

INGREDIENTE

  • Praz 2 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ciuperci champignon 500 g.,
  • Gogoșari în sos de muștar a la Panacris cca. 4 bucăți.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter:

Prazul se curăță, se taie rondele și se pune la călit cu puțin ulei de măsline, în minunatul vas Zepter. Se lasă la foc mic cca 4 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge în zona verde. Apoi se adaugă ciupercile curățate și feliate, gogoșarii feliați conservați în sos de muștar, se amestecă și se lasă la gătit la foc potrivit cca. 8 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge la finalul zonei verzi. Se oprește focul și se lasă la gătit fără foc, cca. 25 de minute. Când a ajuns indicatorul termocontrolului în zona bej, mâncărica e gata. Se servește ca atare, sau cu mămăligă;) Am servit alături de tagliatelle cu roșii a la Panacris, rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-de-casa-colorate-natural-57046.html ! ;)

TIPS-URI

1

Nu e nevoie să asezonați de sare, piper și mirodenii, gogoșarii conservați în sos de muștar, lasă o aromă deosebită ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mix de legume inabusite