Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 13 Mar 2014 | 4031 vizualizari

 

O mâncărică tare bună pentru zilele de post ;)

 

INGREDIENTE

  • Praz 2 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ciuperci champignon 500 g.,
  • Gogoșari în sos de muștar a la Panacris cca. 4 bucăți.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter:

Prazul se curăță, se taie rondele și se pune la călit cu puțin ulei de măsline, în minunatul vas Zepter. Se lasă la foc mic cca 4 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge în zona verde. Apoi se adaugă ciupercile curățate și feliate, gogoșarii feliați conservați în sos de muștar, se amestecă și se lasă la gătit la foc potrivit cca. 8 minute, până ce acul indicator de pe capac ajunge la finalul zonei verzi. Se oprește focul și se lasă la gătit fără foc, cca. 25 de minute. Când a ajuns indicatorul termocontrolului în zona bej, mâncărica e gata. Se servește ca atare, sau cu mămăligă;) Am servit alături de tagliatelle cu roșii a la Panacris, rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-de-casa-colorate-natural-57046.html ! ;)

TIPS-URI

1

Nu e nevoie să asezonați de sare, piper și mirodenii, gogoșarii conservați în sos de muștar, lasă o aromă deosebită ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu praz, gogoșari în sos de muștar la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]