Ciulama de pui cu smantana

de Bucataras Medi in Pui, 3 Feb 2013 | 9286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati si fara pielita
  • 4-5 linguri cu faina
  • o cana si jumatate cu lapte
  • 3-4 linguri de smantana
  • 150 g unt
  • ulei
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu smantana:

Spalam carnea, o taiem cubulete mai mari ,o condimentam cu sare si piper si apoi o rumenim bine in ulei incins dupa care o scoatem pe o farfurie.Intr-o tigaie incinsa topim untul,adaugam faina si amestecam repede si bine pentru o buna incorporare.Adaugam laptele putin cate putin .Daca cantitatea de lapte nu este suficienta  atunci  mai adaugam pana la consistenta  unei creme fine.Amestecam bine ( eu folosesc telul) astfel incat sa nu se formeze cocoloase.
Lasam sa dea in cateva clocote apoi adaugam smantana si bucatile de carne si la foc mic mai lasam sa fiarba 10-15 min. amestecand din cand in cand astfel incat sa evitam lipirea.Potrivim de sare si piper.Servim acompaniata de mamaliguta!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

03.02.2013, 20:58

hm are si mamaliga e delicioasa

Rocsi 1

03.02.2013, 21:42

Cat de buna!

RuxyRux 1

03.02.2013, 23:14

Gatesti superb Medi! Stiu ca ti-am mai spus, dar trebuie sa iti mai aduc aminte...asa ca sa nu cumva sa uiti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]