Pui glazurat cu miere

de Brindusa in Pui, 29 Ian 2010 | 11178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui si 4 ciocanele (pulpe superioare)
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 catei de usturoi, rasi fin
  • 2 cm de ghimbir proaspat, ras
  • 1/4 lingurita chilli
  • 2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina)
  • ceapa verde, pentru ornat
  • ulei pentru prajit (deep fry)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui glazurat cu miere:

Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza bucatile de pui in amestec pentru o ora. (Tine la frigider si din cand in cand intoarce carnea in marinata).

Intr-o tigaie mare (poti folosi un wok) incalzeste uleiul. Scurge carnea si prajeste-o la foc mediu pana e facuta bine (cam 8- 10 minute pentru ciocanele si 6 minute pentru aripi). Ai grija sa nu se arda!

Serveste imediat cu putina ceapa verde presarata, cu muraturi si garnitura de orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui glazurat cu miere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume si piept de pui