Spalam bine carnea, in apa rece. O portionam si o punem la prajit, in cateva linguri cu ulei, alegand din MENU functia FRY pentru 40 de minute. Intre timp curatam ciupercile, le spalam si le lasam (intr-un ciur/sita) sa se scurga bine de apa. Cand timpul ramas ne indica 20 de minute adaugam ciupercile si le lasam sa se rumeneasca frumos. Tocam ceapa si o calim impreuna cu puiul si ciupercile, in ultimele 5 minute. Acum este momentul sa adaugam supa de pui, sarea dupa gust si smantana. Omogenizam si alegem din MENU functia BOIL pentru 20 de minute. Recomand ca la fierbere, capacul sa ramana deschis, in caz contrar va da pe dinafara. Dupa scurgerea timpului se va trece automat pe functia KEEP WARM, cea de mentinere a preparatului cald.
Servim ciulamaua cu marar proaspat tocat si cu un pui de mamaliguta calda.
Pofta buna!