Ciulama de pui cu ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 25 Mai 2014 | 3687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de pui
  • un borcan 400 gr ciuperci fierte, feliate
  • doua cepe
  • 250 ml smantana
  • 5 catei usturoi
  • o lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Pregatesti aparatul Philips Multicooker setand functia Fry.

Pui ulei, lasi 2 minute, apoi pui bucatile de carne. Lasi 10 minute sa se rumeneasca usor pe toate partile, apoi adaugi ceapa curatata, taiata juliene, si ciupercile.

Mai lasi 5 minute, amestecand usor.

Opresti aparatul si setezi din nou, de data asta functia Stew.

Pui apa doar atat cat sa cuprinda carnea.

Inchizi capacul si lasi aparatul sa-si faca treaba ;;)

Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugi usturoiul tocat marunt, smantana amestecata cu faina, diluata cu putina zeama de la carne, si potrivesti gustul de sare si piper.

Asta a fost tot :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui copt la Multicooker