Cartofi la cuptor cu pulpe de pui

de sasha in Pui, 1 Mar 2013 | 5610 vizualizari

 

Sunt fenomenali de gustosi !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 pulpe
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 2 lingurite boia iute
  • 6 linguri bulion
  • 3 lingurite marar uscat
  • sare, apa si condimente cu gust de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu pulpe de pui:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem ca pe cei prajiti, dar ceva mai grosi. Pulpele le spalam si le curatam de tuleie, in caz ca au. Se taie in doua pulpele, le comdimentam doar cu piper. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Intr-o tava punem ulei, cartofii, ceapa, usturoiul, toate condimentele dupa gust, bulionul si le amestecam pe toate. Se aseaza pulpele intre cartofi si se dau la cuptor pentru 45 de minute. Dupa 15 minute in care au stat la cuptor punem apa cat sa cuprinda cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in stil toscan